MALZEMELER
80 gram tereyağ
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı pudra şekeri
2 paket petibör bisküvi
Üzeri İçin
1/2su bardağıHindistan cevizi
YAPILIŞI
Tereyağını eritin.
Pudra şekerini karıştırma kabına aktarın. Pudra şekerinin üzerine erittiğiniz tereyağını ve sütü dökün. Kakaoyu da ilave edin.Malzemeleri çırpın.Üzerine bisküvileri kırın.Bisküvileri de koyduktan sonra tüm malzemeleri spatula yardımıyla nazikçe karıştırın. Servis edeceğiniz kalıbın içini streç film ile kaplayın. Tüm harcı ekleyin ve üzerini kapatın.Buzdolabının dondurucu bölümünde 4 saat bekletin. Hindistan cevizi serpin. Dilimleyerek soğuk olarak servis edin.Mozaik pasta hazır. Afiyet olsun!